A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
balika95 #17012 off:
#16990 Svenhassel arra a Deutsches Museum-ra gondolsz, ami Münchenben van?
Én voltam ott, és elképesztő nagy élmény volt,nem csak az, hogy a kettévágott u-boot-ot meg lehet nézni, de egyszerűen a múzeum elrendezése is tökéletes, ötletes,ha jól emlékszem harcjárművek nincsenek benne (lehet rosszul emlékszem, de úgy 1 éve amikor voltam, akkor már 3 részre volt szedve, és én csak a fő részben voltam, amely münchen belvárosában van) egész egyszerűen azért éri meg elmenn, mert nem olyan mint egy szokásos múzeum, hogy bemutatja mi volt, de azt is megmutatja a múzeum , hogy hogyan készül a bányászattól kezdve a cnc-s megmunkáláson át bemutatja a végterméket is, de közben vannak bányajáratok a föld alatt, cnc-s műhely, meg ilyen nyalánkságok :)
mi úgy 5 órán keresztül nézelődtünk ott, nekem 1 óra volt amíg a v-1-est meg a 109-est néztem :)
egyébként, aki arra jár szerintem ha teheti mindenképpen nézze meg, nem fog csalódni szerintem
on
ebbe a melyik nemzet volt mennyire overpowered a valóságban, és melyik mennyire overpowered a játékban:
-szerintem ha ügyes az ember akkor szinte mindegy mivel van(láttam már hogy valaki kt-vel szedte szét az is-3-ast, ugyanezt fordítva is)
-a véleményem szerint, a legjobb megoldás az lenne, hogy ami most van különbség a tankok között ezt már túl sokkal ne növeljék
-az elfogadhatónak tartaném, hogy minden tierben, a 3 nemzet tankjai mind másban legyenek kiemelkedőek pl: Kt-legyen 2000hp-vel+kegyetlen páncélzat, az is-3-ason erős az ágyú mint a bitang+gyenge páncél a gyorsasággal kompenzál, a t-32 pedig olyan mindenes :)