A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jaja így mind +3kg-os lendkerék :D, hallos gyújtás, jah és hogy tuti ne legyen alapjárat 50-es jano rendszer+sportlégszűrő+uis2-es utánporlasztó. A gond most nyáron kezdődött hogy a karbit egy közútra is használhatóra cseréltem szal egy sima 2107-esre(így csak 14 litert eszik), majd szijjelszedtem mert megpróbáltam átalakítani etanolra, persze nem sikerült sőt úgy elbabráltam a gyújtást hogy alig tudtam beindítani. Végül valahogy visszaállítottam mindent hallásra, mert ugye semmi műszerem nincs, de már nem az igazi :) Azért sem viszem szerelőhöz mert a bácsi anno mondott egy számot hogy ezt nagyon jól jegyezzem meg (asszem az előgyújtásiszög) mert egyedi de elfelejtettem :p szal csak valaki őrült profi tudná beállítani JÓL!
bocs az offér.