A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ha pedig már előhoztad a 88-as löveget, akkor ahhoz is hozzátenném, hogy szerintem a WoTban nagyon alul van értékelve. Az egész világ a német 88as lövegektől rettegett, de itt valahogy semmi erejük nincs. Miért? Mert nem a saját koruknak megfelelő környezetben kell harcolniuk.
Szvsz ez nagy részt a WoT két alapfelfogásából ered. Az egyik a hp alapú sebzés, a másik a "counter-strike harckocsikkal" felfogás. Ez játékmechanikai kérdés, a top tiert pedig úgy lőtték be, hogy ott legyen a Maus, az E-100, a JSz-7-es és így tovább. Ekkor meg máris elérkeztünk a korábban említett Tier-besorolás problémához.
A játék koncepciója ilyen lett, kész. Ebben a koncepcióban viszont tény, hogy a 88mm-es már nem feltétlenül olyan minden felett álló dolog. Én akkor már azt is felhoznám, hogy a 75mm-es L/100-as miért lett ilyen szánalmasan gyenge, holott effektíve lelépi a 88mm L/71-et, és ha elkészül (ismét: ha...), akkor az kisebb mérnöki csoda lett volna.
Félre ne érts, én sem azt mondom, hogy akkor legyenek csak 1941-es tankok egymás ellen (csúnya baj lenne akkor német oldalon), és egy valódi harcban még a háború végén is szerepeltek PzII-PzIII egységek,
Mármint standard Pz II. / Pz III.? Ez biztos? Én valami olyasmire emlékszem, hogy Pz. II. már 1942-ben is legfeljebb hátországi (rendfenntartózi / gerilla-vadász) feladatkörben szerepelt, a Pz.III. kényszerűségből valóban volt kis számban még a keleti fronton 1944 végén / 1945 elején, de elenyésző számban. A frontról a javítóműhelyekbe került alvázak pedig legtöbbször már vagy valami másként kerültek ki (pl. Marder II.) vagy nem is harcjárműként folytatták az életüket (pl. lőszerszállító páncélos).