A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nekem sikerult belenyulnom a joba, vegig nemet agon szoptam es most, hogy megvan a Maus, orommel tapasztaltam, hogy a leggyengebb t10-es tankom nekem lett ;) Az igazi hatranya az, hogy mig az IS-7 a mozgekonysagaval es remek panceljaval igazi segitsege a csapatnak, a Maus arra jo, hogy a tobbiek megbujnak mogotte, es 19-el csapatunk egy uton elore. De sajnos meg szembol is eleg sok tank siman atuti, egy-az-egyben meg csak-csak megallja a helyet, de miota az uj mediumok megjottek, teljesen hasznalhatatlan lett. Kellene a mozgekonysag, hogy partiban tudjon maradni, de ahogy most all, meg a 3200 hpjaval is csak arra jo, hogy ne az ertekesebb tarsakat lojek. Mar varom a wipeot, mint a messiast, es azonnal IS-7 vagy T30 + valami 10-es medium lesz az uj valasztas, mert igy csak a -20-as koroket gyartom vele.