A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ez rendben is van, és teljesen rendben van az érvelésed is. :) De továbbra is azt mondom, hogy a Maus nem egy kategória. Igen, kijöhetett volna ez is meg az is előbb, de nem jött ki. Tehát csak olyasmit érdemes összehasonlítani, ami ténylegesen elkészült.
Ha pedig már előhoztad a 88-as löveget, akkor ahhoz is hozzátenném, hogy szerintem a WoTban nagyon alul van értékelve. Az egész világ a német 88as lövegektől rettegett, de itt valahogy semmi erejük nincs. Miért? Mert nem a saját koruknak megfelelő környezetben kell harcolniuk.
Félre ne érts, én sem azt mondom, hogy akkor legyenek csak 1941-es tankok egymás ellen (csúnya baj lenne akkor német oldalon), és egy valódi harcban még a háború végén is szerepeltek PzII-PzIII egységek, tehát ilyen alapon a játék balance rendszere nekem megfelelő és jó.
A hibát a kis térképekben, és ehhez mérten az egyenlőtlen szereposztásban látom. Az új patch óta van az, hogy egy sima Tigris nagyjából korabeli csatába kerül be, T34, T34-85, KV, KV3, stb közé. Ahol erős ugyan, de nem legyőzhetetlen. Ez így nekem tökéletes. Sajnos a nagy Tierben egyenlőtlennek érzem az erőviszonyokat.