A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Cifu, én értem, hogy te mire akartál kilyukadni tegnap. Igazából egyet is értek veled, csak a Tier besorolással nagy probléma, hogy valótlan helyzetet tükröz. Egy német T9-es tankkal szemben olyan orosz-amerikai T9-es tankot állít, amely 3-4 évvel későbbi terv, ergo modernebb. Amikor a Maus elkészült, akkor azzal a 128mm-es löveggel és azzal a páncélzattal nem lett volna ellenfele a harctéren (a légierőt most vegyük ki). Itt a játékban viszont sehol nincs az a rettegett tűzerő, hiszen vele szemben 1948-as tankok állnak nagyobb lövegekkel.
Vagy itt van a KT. Angol-amerikai szakemberek megmondták, hogy a KT technológiailag a II.Vh legjobb tankja volt, és modern technikával még ma is megállná a helyét. A WoTban ezzel szemben tényleg nevetség tárgya, ráadásul szerintem kicsi is lett, nem érezni annak sem a 88 tonnáját.
Szóval én arra gondoltam, hogy a Tierekkel lehetne variálni valahogy, hogy aki reálisabb csatákat akar, az is megkapja. És igen, én is szívesen részt vennék egy 15 KT vs 50 Sherman csatában, mert azt abszolúte reálisnak érezném a számok alapján.