A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #16880 Az IS-4-el 333 csatát játszottam és meg lett az IS-7. Onnantól kezdve, hogy meglett az IS-4-hez a fejlesztett futómű élvezet volt vele farmolás, szinte észre se venni.
A legnagyobb meglepetés az volt, hogy kis híján sikerültt kifarmolnom az IS-4-el és az egyik tier 8-as nehéztankkal az IS-7 árát. Amikor megvettem az IS-4-est rammerrel 3,2 millióm maradt, amire meglett az IS-7 8,4 millióm volt. Egész hihetetlen számomra. Arra számítottam hogy be kell váltanom majd 5-6000 aranyat. De nem, még a kiegészítők is kijöttek. IS-4-el átlagban 45-50k creditet kaptam, ebből lejött a javítás és a lőszer, maradt 17-24k a profit. De rengeteg volt a +70k credites vagy a kis javítási kültségű csata.