A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kismillió kommentet elolvastam itt és a hivatalos fórumban. Többé-kevésbé ki vannak egyensúlyozva a három oldal járművei, legfeljebb pár kiütköző probléma adott (T-54, Szu-14/Sz-51, stb.).
Lehet sírdogálni, de attól még én is belátom, hogy a német hk.-k is legalább olyan veszélyesek jó kezekben, mint a szovjetek és az amerikaiak. Én főleg Ferdivel és JT-vel játszom, de az utóbbi időben már valahogy kezdem nem érezni a túlnyomó szovjet fölényt. 1 vs. 1 esetén az utóbbi időben kétszer is befürödtem VK4502(P) ellen, míg a JSz-4-esek most már valahogy nem olyan vérengzőek. Az Object 703 hiába van egy kategóriában a JT-vel, úgy érzem, hogy ha csak nincs álcázási előnyben (nem látom honnan lő rám), akkor esélytelen velem szemben (sokat segít a rammer és a ventillation miatti gyorsabb újratöltés :D). Oké, leamortizál keményen, de én maradok talpon.
Szóval hajlok én is már arra, hogy egy a szovjet/amerikai fölény egy kicsit túl van játszva.