A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
malystryx #16694 Megvan végre a JPanther. Hát az alap ágyúval mint egy Stug, csak több HP. Néhányat játszottam vele, és általában kilőttek. Pénzt se hozott. Persze rossz csapat is volt. Nem bírtam magammal, aranyból csak csináltam free xp-t, és megvettem rá a láncot, és a 88-as L71-es ágyút. NA, ez már döfi. A minimausról 300m-ről 10%-ot leszedett minden lövésnél, de még elég pontatlan vagyok vele így csak oda lövök, ahol tuti talál nagy távról. Az új cuccal felemás körök voltak, 5-ből 4 győzelem, de a pénztől így sem ájultam el, de utoljára 4 kilőtt ellenfél, már adott 36k creditet. Ez volt az egyedüli jó kör. Az lenne a kérdésem, aki tapasztalt már ezzel a géppel, és ment vele jó pár harcot, ezzel még jól lehet keresni?