banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Ez de nagy igazság :)

"Nem az a lényeg, hogy egy véleményen legyünk, hanem, hogy egy színvonalon :-)"

Nekem az a legnagyobb problémám az ilyenekkel, hogy a "horogkereszt" meg a neonácizmus az divat lett sajna ...

Azért "neokomcsi" kevesebb van ... a kommunizmus eszméjéről nem egy másik népcsoport kiirtása jut az eszébe az embereknek ... a nácikról meg igen ...

És mivel minden fiatalabb generáció szépen elbutul, így lehet úgy ferdíteni, hogy a sok kis hülyegyerek azt hiszi hogy ez menő ...

Lengeti a karját meg minden, közben ha odakerülne, valszeg sokuk a szögesdrót másik oldaláról figyelné az eseményeket :(

Ezt viszont képtelenek felfogni ... (Mai napig nem értem, hogy miképpen hiheti pl: árjának magát bárki aki nem is német :) Sok amcsi műsirt láttam ezekről, és ott lobog a horogkereszt, meg karlendítés, meg árják meg minden ... ööö ... sprehen zi dojcs?)