A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
És miért? Mert a horogkereszt mellé mindenki ugyanazt kapcsolja - a nácizmust ...
De az oroszok megnyerték a 2-ik vh-t ... az hogy pár balkáni banánköztársaságnak ez nagyobb szopás volt mint a német szövetség, az sok embert nem zavar ... Repülőgépszimulátoroknál pl.: (IL2- WoP) be lehet kapcsolni a svasztikákat, de alapból nincsennek a gépeken, mert sok embert zavarhat.
A svasztika maga nem egy mai jelkép, a nácik csak átvették ...
Én átéltem már pár hasonló hitvitát, és hidd el nekem nem lehet jól kijönni belőle ... Airsoftoztam és van egy komplett afganisztáni orosz egyenruhám (eredeti) ... (Lehet fujjogni, meg komcsizni, leszarom ...)
A sapkán van egy kb 1 cm nagyságú vörös csillag. Nos, az volt a fő probléma, hogy ha nekem lehet vörös csillag a sapkámon, akkor miért nem loboghat a német tábor felett a 1,5mx3m-es horogkeresztes náci zászló ... Bakker, ennyire zavar akkor elteszem és kész ... De ez nem volt elég, akkora hitvita lett belőle, hogy ihaj ...
Sajnos a magyar ilyen ...
Egy a lényeg: ez egy játék. Nem kötelező vele játszani, ha nem tetszik, van annyni más, hogy csak na.
De most ezen ennyit hisztizni, ez hihetetlen. Úgyis ottmarad az a qrva csillag, akkor most mi értelme az egésznek?