banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Metalmilitiakid
    Istenem de szeretem az ilyen pro playereket. Bázis védő pályán top heavyként berushol (amit már nem értettem) utána elkezdett sírni, hogy miért nem megyünk utána segíteni.
    Mondom védekezni kéne tudod erről szól a dolog és nem kimenni meghalni.
    Erre, hogy hallottam-e már csapatmunkáról, meg hogy milyen láma vagyok, menjek segíteni(am su85 ben voltam, szóval főleg hogy még td is vagyok). A végén már az volt, hogy bármit írtam only uninstall, ennyi volt a válasza.
    Vége lett a körnek, megnéztem már a gyereket (Frozenkern), nézem 48 as winrate, 2k val több csata mint nekem, de kevesebb kilőtt tank, kevesebb átlag xp... Felvettem már barátnak, hogy megbeszéljem vele a problémákat, válaszra se méltatott. Na mondom most miért nem nagy a pofád, de arra sem válaszol. Az ilyenek minek játszanak nem értem. Azt megértem, hogy valaki nem profi a játékban, de akkor legalább ne szidja már azt aki valamit esetleg ért is hozzá.