banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Kicsit asszem el kéne tenni jövőre ezt a nagy büdös nemzeti öntudatot, meg ilyeneket ...

Komolyan mondom ríttok mint a fürdőskurvák, egy piros színű csillag alakú csúcsdísz miatt ...

A vicc az egészben, hogy a legtöbb hisztis még csak úttörő sem volt, nemhogy megélte volna ezt az egészet ...

Minden tiszteletem azoké, akik megélték és túlélték a szörnyűségeket, de köztünk nemsok ilyen ember van ... itt csak hiszti van ...

Aki szerint meg miért vöröscsillag, miért nem horogkereszt, az bújjon neki egy olyan könyvnek, aminek az elejére az van írva hogy "Történelem" és nézze meg miért is jött ide és maradt itt a sok vöröscsillagos bácsi.

War and Peace show-n beszélgettem egy Normadniai veteránnal, aki nevetgélve beszélgetett pár SS egyenruhás német hagyományőrzővel ...

Ők azt mondták, ez a történelem része, igenis emlékezni kell rá, sosem szabad elfelejteni, hogy nehogy mégegyszer megtörténhessen.

DE!!! Amíg az ilyen dolgok a történelmi hitelességet szolgálják, nem pedig ideológiák hirdetését, addig semmi gond nincs velük.

Végszó: Akinek nem teccik a csúcsdísz az jan 20 után jöjjön vissza ...

De nem jó ... a zászló is piros volt :(

Amit meg nem szabad elfelejtenetek! Egy olyan szerveren játszunk, ami olyan országban van, ahol fel kell tüntetni a mikrón, hogy nem szabad élő állatot beletenni ...

Én megértem a hisztit mindenféle náci dologgal kapcsolatban ... tök mindegy mit jelent, mit nem, benne van a szabályzatban ...