A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
casualscrub #165048 "1. Tévedés. Az artyk a nOObokat mentik meg ugyanannyiszor, ahányszor kilövik őket. A jó játékos az esetek többségében megnyeri a párharcait segítség nélkül is. Vele vagy kiszúr az ellenséges arty, vagy ellopja a fragjét/sebzését a saját. Ezek közül egyik sem segítség az ő szempontjából. "
Ok, akkor meccs elején írd be, hogy jó játékos vagy és nem kell neked arti támogatás. Én örülni fogok neki, mert kevesebb felé kell fordulnom. Én miért noob valaki, ha egy arti menti meg? Nincs különbség ahhoz képest, hogy egy másik tankod vagy TD mentene meg.
"2. A mozgó célra pontos lövéshez a scoutnak nagyon sokáig kell mutatnia az áldozatot. ehhez és a counterarty-hoz kell skill, szerintem meg a beforgatás rém egyszerű dolog, a gyenge pontokhoz meg ott a hitzone skin."
-Mozgó célpont: El Halloufon kezdés után egyből megyek le a dombon E-50-nel. 60 km/h-ról kanyarodás közben úgy vágott ki full hp-ról a 600 effes artysta, hogy még beszólni sem volt kedvem... Skill, hogyne... mind a 600 effjével.
Az balszerencse volt, 600 effes heavysek/TD gyakrabban kilőnek téged is, mert attól még ugyanúgy van ágyújuk.
-Sokáig mutatni: ha felspotolnak, eleve másodpercekig látható maradsz. Ha a spotternek van célmegjelölő skillje, akkor még tovább. Nem egyszer kaptam már arty találatot jóval a spotter halála után is.
A magas tierű artiknak van annyi fordulási és célzási ideje bőven, hogy egyszeri spotra nem tudnak pontosat lőni. Ahhoz több idő kell, miért is tud titeket spottolni olyan sokáig egy light? Valamint a másik oldalon is van felderítő és arti, ez mindkét oldalra igaz.
-Beforgatás: ahhoz képest, hogy milyen egyszerű, mégis ritkábban látok megfelelően beforgatott tankot, mint artystát. A hitzone skin meg kritikán aluli kategória nálam.
Neked mitől jó egy artista? Hogy dezertál meccs elején? Vagy hogy kilő legalább 3 ellenfelet meccsenként? Ó, de a másik oldalon is tankok vannak, ők meg berágnak az artira, ha eltalálják őket.
"3. Nemcsak az arty tud pozíciót váltani."
-Valóban. De mintha az az apróság elkerülte volna a figyelmedet, hogy az artyk a bázis biztonságában, az ellenséges tankoktól távol teszik mindezt. Míg a tankoknak a frontvonalon kell mozogniuk, ellenséges tűzben, kitéve az artyk általi instant killnek...
Ha szét kell szóródni, akkor nem annyira biztonságos.
Pl. El halloufon ha felül kezdek, A7-be vagy F0-ba megyek. De ha fedezék mögé kell lőni, akkor A3ba vagy G9 megyek, ott pedig lövés után ugyanúgy bespottolnak.
Valamint nem kell sok ahhoz, hogy kiszedjék az artikat. Egy medium amikor bejut, az az egy lövés általában kevés.
4. Kilőtt az ISU a KV-2-esedből.
-Az ISU 2 tierrel nagyobb. Egy nagyobb tank hadd lőjön már ki egy kisebbet, ez természetes dolog. Az az őrület, mikor a 2-3 szinttel kisebb arty oneshotolja a nála nagyobb tankot. Lásd tier5 M41 kontra Ferdi. A tier6-nak titulált ágyújával nagyobbat sebez, mint én a tier10-emmel.
Oh, fuck. Nem az a baj, hogy kilőtt, hanem hogy a KV2 egy lassú, páncélozott tank a tierjéhez képest jó HPval. Ezért meglepő a oneshot ammorack nélkül. A te logikád szerint a tier 2es bison 150 millis ágyúja brutálabb az is-7 130asál? Persze, hogy nem. De azt elfelejted, M41 HE-t lő, a Ferdi APt. Te is tölthetsz HE lőszert, ha splashelni akarsz.
És baromira mindegy, hogy egy TD vagy egy arti oneshotol, az eredmény ugyanaz. Kilőttef, az ellenfél nem bukkan fel.
accountom: casual_scrub 3k csata, 1270 eff