banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Droughert
    Én napok óta vergődöm, időm is kevesebb játszani, fáradtabb (ilyenkor idegesebb is) vagyok, sokszor belemegyek felesleges, hülye szituációkba idegből. Hétvége óta usa T110e5-el egyszerűen nem tudok mit kezdeni. Nem megy vele, bár mit próbálok, nem jönnek az eredmények. wot logger szerint 1600+os az effem vele, de én nagyon hullamzónak érzem a teljesítményemet. Szégyelni valő 45%-os winratiómat feltornáztam 49%-ra, de akkor sem megy. 2340körüli az átlag dmg-em vele, nagyon kevésnek tartom, nagyban lerontja, hogy sokszor túl offenzíven mennék előre, és az arty valahogy mindig megtalál, hamar halok. A lassab tankokkal jobbak az eredményeim, szóval valószínűleg a rusht nem kellene erőltetnem vele.