banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kingofn00b
    Az agyam elsült tegnap. StugIII -almentem egy kupac csatát, van vele vagy 35-40% wintratem... állandóan nálam 2 tierrel nagyobb dögök közé rakott, amiket csak dingeltem.
    A csúcs az volt, amikor a csata végén írja, hogy lövések száma 13 találatok 10 az okozott sebzés/kilőtt mező meg tök üres...
    Állt egyhelyben valami ruszki csoda (asszem IS vagy valamelyik KV) én meg oldalról beleőttem 3-mat zsinórba. Nulla eredménnyel.

Most meg olvasom, hogy húzom itt szorgalmasan a némt TD-t aztán a vége meg szopás? Lehet még időben át kéne állnom a ruszki gépekre.

Egyébként WoT-ban mi a szokás? Fel kell húzni valamit maxra, és onnantól megy az igazi játék (pl mint WoW-ban) vagy itt már lehet azért csapatban érdekeseket játszai alacsonyabb szintű cuccokkal is?