banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Artihoz ...

Érdekes volt a peccs, jól be is szoptam ez elite Hummel-em az elite maradt, az M41-es meg pont aznap lett volna elite, így nem tudok vele freexp-t gyűjteni ... Viszont ha választanom kell M41 és Hummel között, akkor M41.

Amikor artyizom (És sajna mostanában sokat ...) akkor 2 dolgot nézek: Mi a veszélyes rám nézve - mivel segítek a csapatnak ...

Én mindig a legnagyobb - legveszélyesebb dögöket lövöm. Annál hamarabb kivégzik - ha modult sebzek az még jobb, valamint az annál több xp és lóvé nekem ... Ha robog felém egy kicsi med, akkor persze hogy azt fogom, de én első körben a nagy vagy veszélyes dolgokat lövöm, és csak utána a kicsiket ...

Ez vonatkozik a counterre is ... mindig megkérdezem, counter kell vagy support ... aztán döntse el a csapat ... ha meglátom az enemy arty honnan lő, úgyis eldődleges prioritás lesz kiszedni, de feleslegesen nem keresgetem 5 percig ...