banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunrider924
    Egyetertek a PZ3 tenyleg scoutnak jo csak, de maximumra fejlesztve nagyon jo a tobbi scout ellen , es az artyt siman lehet vele vadaszni, marha gyors es konnyen manoverezheto , a leopard csak picivel jobb. Nem tudom mi a gondod a pz4-el nekem maxra fejlesztve a hosszu agyucsovel(75os kwk akarmi)en boven jol boldogultam vele, persze nem kiralytigrist kell vele loni mert ahoz kicsit keves a 75os agyu de tigris es alatta barmi mar siman ment 2-3 lovesbol. Ja igen es a legtobb jatekos csakazertis szembol akar mindent atloni, aztan csodalkozik hogy lepattan a lovese. Buktunk el azert meccset mert a Jagdpanther (25% elettel) lotte a tigrist (2% eleten) es szembol lotte es bounce... bezzeg a Tigris nem hibazott amikor visszalott