banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Várható volt h lesz jó pár ember aki majd kamu eredményeket ír be, akár véletlen folytán (nem pipálta be h prémium) v szánt szándékkal, de átlag játékos egyből észreveszi h mi a helyzet.

Amúgy a t34 még akár valós is lehet, tegnap mentem épp prém nélkül 4400++ sebzéssel 1 1865 xp-s kört tigerrel. (a vicc h tök átlagos volt, sőt sokat bénáztam inkább, de azért kerekedett a szemem mikor megláttam a végeredményt h erre, ennyit?)
    Sokat számít a sebzés, de ha pl. eleget spottol v cappel v reseteli az ellenség cappelését stb, megnövelhetik a kapott xp-t. Van 1-2 változó amivel lehet növelni a kapott xp-t még a kicsit kevésnek tűnő sebzés mellé(mondjuk ezeket felesleges is megemlítenem úgy is tudod:D)

De ettől függetlenül van jó pár kamu eredmény:)