A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #158657 Igazából kár vitatkozni ezen a II.vh kérdésen. Röviden és tömören összefoglalva 1 dolog volt amint a németek buktak. Ez az ok a két frontos háború. 1941 után ha meg gebedtek volna se tudtak volna nyerni.
Nem véletlen hogy a Bismarck féle "realpolitik" arra épített hogy minden háborúban egyszerre max 1 ellenség legyen. Ez tökéletesen működött. Viszont amikor a Bismarcki elveket felrúgták egyből buktak is (I.vh). Ugyan ez játszódott le 1941-45 között is.
Technológia téren se voltak ám annyival jobbak a németek mint amennyire ajnározzák őket. Tény hogy rengeteg olyan dolgot kitaláltak ami sok sok évvel megelőzte a korát. Viszont ezek mind kísérleti dolgok voltak, amikkel ők se tudtak mit kezdeni. Másrészt a "high tech" német felszerelés rendre becsődölt a fronton, mivel még kiforratlan volt, vagy pedig nem volt alkalmas hosszú távú frontszolgálatra. Ami azt hozta hogy a gyakorlatban nem lett tőle előnyük pl a primitívebb szovjet technológiával szemben.
Én ezzel a kis szösszenettel nem a németeket kívántam szarozni, még mielőtt valaki nekem esne. Csak kicsit objektívebben kívántam rávilágítani a dolgokra.