banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• BKrisz79
    Sajnos kaptam néhány pofont a Párduc II-vel :(. Nekem már csak a legnagyobb ágyú hiányzik, de néhány tapasztalat.
    - Ha HE-vel lőnek (csak gyanú, hogy azzal lőnek), de tegnap 20 körből, 12-szer kigyújtottak, amiből 10-szer teljesen leégtem szinte 100%-ról (100% legénység, de javításra gyúrt mindenki nem tűzoltásra :( ). Gondolom érdemes lesz majd venni CO2-es tank-tartály védelmet.
    - A páncélzata és HP-je egész jó ez tetszett is.
    - Mozgékonysága egész tűrhető, de messze-messze elmarad a T-54-től.
    - Nagy teste miatt könnyű eltalálni

Igazából egy szupergyors Tigris II-nek felel meg. Arra tökéletes, hogy szükség esetén a pálya egyik végéből átszáguldjon a másikra ha szükség van rá. Próbáltam vele Arty scoutot játszani, de ha védik őket a tank nagysága miatt nem tudok bejutni a bázisra. Remélem a nagyobbik ágyúval jobban lehet majd érvényesülni.

Üdv,
    yodamester