A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #15721 "Az érdekelne engem, h ha a HE lövedék nem üti át a páncélt (ami elég valószínű magas tiernél), akkor kb mennyit sebez? Van erre vmi "szabály" esetleg? Mondjuk a kiírt érték 50%-a vagy ilyesmi."
Nem láttam szabályszerűséget, elég lutri hogy mennyit sebez. Viszont magas tiert is szépen sebez (gyakorlatilag mindent, minden irányból) ezért ahogy előttem is irták, kevés odafigyelést igényel. Pláne olyan mapokon (pl himmel, ruinberg) ahol ugyse látsz mást csak a támadó heavyki orrát, amit semmivel nem fogsz átütni.
Amúgy meg, ha ragaszkodsz a pontos ágyúhoz, pakolj abba is HE-t, hogyha látsz közeledni mondjuk egy IS3+ tankot, akkor tudj vele kezdeni valamit. 1-2-5% még mindig többet ér mint a ding.
Nekem gyakorlatilag minden tankomban (beleértve az IS4-et is) van HE berakodva, cirka 70% AP 30% HE arányban. Nem egyszer volt életmentő (pl 5%-os nagy tierű ellenségnél, ahol ha nem ölöm meg HEvel akkor kinyir, és nem volt már rá lehetőség hogy megkerüljem)