A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Üdv!
Az első 122-es nem igazán éri meg rá, ellenben a másodikkal egy nagy böszme SU100-á válik a SU152 ... Én szeretem :)
Ha szereted a sniperkedést, akkor érdemes lehet kitolni őket, ISU-ra is jók ... a 122-es közel 10-es ROF-al kellőképp kemény ellenfél lehet elég magas Tierig, persze szemből ez sem sebez mindent a 175-ös átlag penetration miatt ...
Az egyetlen hátránya hogy pénzköpő, viszont legnagyobb meglepetésemre még defeat-al is ki lehet jönni plusszban ... nem keresem vele halálra magam ,de volt már 53k kredites köröm vele.
Én is jól elvoltam az alappal, de mióta megvan a 122-es, főleg ez van fent ... akkor kerül vissza a 152-es ha nincs prémiumom ...
Mondjuk Hummelsdorfon mindig visszasírom a 152-est :) Oda de jó lenne :)
@I.C.ram: A 7,5-ös elég jól sebzi a heavyket T8-ig, csak okosan kell használni, lényegesen több odafigyelést igényel mint a 10,5 ...
A 10,5-esel meg low tier battle-kban lehet nagyot aratni, majd minden tank oneshot ...
Én próbáltam mindkettőt, PZ4-en és Stugon is, mind a kettőn a 7,5-es van most fent, nekem jobban fekszik :) De ez nagyon szubjektív.