banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    "A játékban azért mert csak, de logikusan csak: az orosz gépeknek jobban döntött a páncélzat és nem olyan, ballisztikailag gyenge tornyokat csinálltak, mint a KT Henschell-tornya és a Párduc Schmallturmja..."

de látod ez az, hogy mit akarunk átvenni:

a fél gömb jó a rossz szögben érkező lövedékkel szemben
    a német anyagmegmunkálás stabilabb "védőértéket" eredményezett mint az orosz

játék nyelvére lefordítva:
    az oroszról lényegesen több a lepattanó
    a német meg kap 1/2 ágyúlövényi + HP-t

szerintem ez nem arányos

"Az 500 méteres lőtáv nem olyan rossz"

persze, hogy nem, ha az orosz oldalról nézzük, elvégre orosz tankban ülve engem is zavarni, ha a német fél az ilyesztő ágyújával 4-7 lövést leadhatna rám, mire én képes lennék viszonozni a tüzet

ehelyett kitalálták, hogy az orosz ágyuk 10%al pontatlanabbak, játék nyelvére lefordítva:

500 m-en belül szint biztosan talál mindkét ágyú

hulldownra:

itt ugye most ami fölény van, utána jön az orosz

egy a lényeg: egy német lassú nehéz tankkal esély nincsen a mögé kerüléssel, mert a plusz HP nem elegendő a manőverre. És itt a csavar a logikátlanul gondolkodó játék fejlesztők fejében: az orosz tankok azért gyorsak, mert az életben is muszáj volt közel kerülniük a riválisaikhoz, de mégis a németeknek kellene valahogy az oroszok mögé kerülni, hogy tudja sebezni, mert sem az ágyúja, sem a páncéllja nem elégséges (adott nehéz T esetén) egy face2face csatához hogy is van ez?