banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• [NST]Cifu
    Nem igazán érzem, hogy haladnák az egyről a kettőre. :)

Jelenleg a láthatósági rendszer olyan, hogy adott esetben egy JSz-1-es 150 méterre tőlem ha megáll a nagy pitypangos mező kellős közepén (vagyis semmi bokor vagy fa, vagy akármi, ami eltakarhatná), de neki van 4 fős személyzete camouflage skillel és álcahálóval, akkor bizony el fog tünni. Kész, vége. Akárhogy forgatom az összes tornyom és periszkópom, nem látom meg. Pont. Ez úgy, ahogy van, marhaság.

A másik fele, hogy ha valaki egy bokorból folyamatosan lő, akkor a valóságban ugye tetemes füst és porfelhőt verne fel. Itt semmi ilyesmi nincs modellezve, és sok esetben egyszerűen nem lehet meglátni hol van.

de szerinetem nem sokat, mert vica verza él a dolog, te is el tűnsz a másik elől, akkor mi is a gond.

Mindössze annyi, hogy emiatt jelenleg bokrokban bújkálni iszonyatos előny. Ha pedig az ellenfél is, és én is úgy döntünk, hogy az indulóhelyen mélyen beásuk magunkat a bokrok mélyére, akkor azt állóháborúnak szokták nevezni. Ez az, ami miatt hosszú ideje panaszkodik mindenki itt is, és a hivatalos fórumban is a láthatósági rendszerre...

Ennél egyértelműbben már nem tudom leírni. :)