banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Igazad van ... Az én logikám sem tökéletes.

És azért volt egy kis költői túlzás is a dologban ... Ettől függetlenül, annak hogy az artyk kevésbé lesznek hatékonyak a tankok ellen, annak mindenki örül. De hogy teljesen hatástalanok lesznek egymásra, ergo gond nélkül végiggarázdálkodhatják a meccset, annak már kevésbé ...

Nem akarlak húzni, meg véget nem érő vitát gerjesztni, az írásaim csak és kizárólag a személyes véleményemet jelzik és nem is 100%-ig tényalapúak. Én úgy érzem, hogy Counterartyként qrva nagy nerf lesz, viszont ha az ellen tankokat akarom majd lövöldözni, akkor most is szar, ezután is szar lesz, de legalább az enemy artytól nem kell tartani ... ez jelent plusszt ...

uff ... béke :)

@Szakesz: én is kerestem már Hummellel ennyit ... De ez nem konstans ... olyan 20-30k az ok ... persze - javítás - lőszer.

Ezt viszont lassan több kicsi tank tudja hozni - Stug, Su85, PZ4 ... és ezekkel ráadásul élvezetesebb is a csata ...

Érdekességképp: nekem a lóvérekordomat a SU152 tartja :)