banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mordak
    Hali

Maus-al játszok... Nem rég óta, de kegyetlen szar!
    Lassú, sok kritikus találat éri a ammo rack-et. Sőtt még egy TIG2 is sokat sebez, ha jó helyen talál el. Simán le éghet a tank (tegnap meg is történt.)
    A 2 Orosz artyk piszok nagyot sebez a MAUS-on. Szerintem 2-3 lövés és vége.
    Egy IS7 ellen nem sok esélyem van, 1vs1 -ben. (gyakorló pályán toltunk párat haverral, 5-ből 5x nyert. 1x csak 20HP-ja maradt.) Én lőttem 6-ot ő 12-őt, és az agyúja is jóval erősebb. A +HP -val valószínűleg egyenlő ellenfél lesz. De semmiképp sem lesz a Maus a tankcsaták elpusztíthatatlan istene.
    Remélem lesz olyan lehetőség, hogy artyk nélkül is lehet csatázni...
    Aminek örülök, hogy a SU-51 és SU-14 sebzését drasztikusan csökkentik. Ha van 2 pályán én nem is szívesen játszok, ha 3 van akkor ki is lépnék szívem szerint.
    A VK4502-es a legjobb tank volt, amivel játszottam, szerencsére nem adtam el :)