A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én sokat szidom az artykat (Lammaer mester: nem a játékosokat, a gépeket :) ) mint TD player ... Aztán vettem egy Hummel-t ...
Leginkább pénzszerzésre használom, valamint ha felcsesznek az artyk, akkor ülök bele.
A Hummel jelenleg fullos, papíron 6 másodperc ugye az Aim ... mint ez kiderült az aim nem a full célzás idejét jelenti, hanem hogy a default 3x-os körről mikor ér minimumra ... Viszont ha a test is fordul akkor a kör sokkal nagyobb ... ha oda kell fordulni, a hummelnél a célzási idő több mint 12 sec ... (GLD + 100%-os legénysgé mellett ...) Ehhez hozzáadod a 2-3 sec-es röppályát ... És qrva pontatlan ...
Volt olyan csatám, hogy 0 Hit-el kerestem 35-40k-t, mert emellett volt 8-10 damage-em a splash damage miatt ... viszont ez nem elég arra, hogy oneshotoljak egy enemy artyt ... főleg hogy ha nem akarok "áldozattá" válni akkor érdemes a lövés után mozogni ...
Valamelyik nap lebasztak a csapattársak, mert micsinál az idióta Hummel, minden lövés után arrébbmegy, ilyet senki sem csinál ...
@Lammaer: Nem ellened beszélek vagy hogy mekkora OP meg minden (Mellesleg az ...), de én artyval legjobban a Counterartyt élveztem ... De arra majdnem alkalmatlan a félkarú rabló üzemmód miatt ...
Amit valszeg nerfként fogunk megélni, az a HE és a Splash damage változtatásai ... azt viszont tuti ...
És nem, ha akarnék sem tudnék politikus lenni, sajnos engem úgy neveltek a szüleim, hogy becsületesen éljek (Többször megbánták azóta, és bocsánatot is kértek ...) ami ugye kizáró tényező ezen a pályán :(