A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #14735 Hát, Tigrisem ugyan nem volt csak KT, de a másik két ágon van T7-es meg T8-as heavym, nem hiszem hogy a tigrincs olyan nagy különbség lenne ebből a szempontból szóval:
Ami lap és megkérdőjelezhetetlen minden heavy tankon (kivéve ha ezek nincsenek a tigrincsen, amin mondjuk csodálkoznék) :)
- rammer(+10% töltési sebesség)
- enhanced gun laying drive (+10% pontosság)
A harmadik helyre pályázhat (az általam megitélt fontossági sorrendben):
- van vmi +20% mozgás és toronyforgatás közbeni pontosságot adó cucc (de lehet ezt a tigrisre még nem tehető fel)
- wet rack (majd minden tankomon van, nagyon idegelt ha két meccsen is kikapták az ammo rackemet, onnantól kezdve még a busz is gyakrabban lőtt mint én)
- toolbox (pláne mivel pakolható a tankok közt, és ugye sokszor van mit javitani, pl lekapott lánctalp visszarakása)
- ventillation system (papiron ez +5% MINDENre, beleértve tűzgyorsaság, pontosság, sebesség, látótávolság - mivel MINDEN emberre tesz +5%ot)
- spall liner (szerintem csak pszichés hatása van, T44-en meg Leon van nálam, de nem érzem hogy sokatszámítana)
Konkréan camo netet csak akkor raknék rá, ha nincs pénz a harmadikra, és már úgyis van mondjuk egy másik tankon amiről át lehet rakni. Szerintem jelenleg a hálónak nincs mérhető hatása, háló nélkül is eltűnik egy tank a pusztában ha megáll, soha nem lesz látható ha bokorban van stb stb vagy hálóval is látható lesz ha 1-est dob a kockával a láthaósági szerencsejátékban.
Ami még fontos: az elhasználható eszközöknél mindig legyen fenn a 3000 creditbe kerülő medpack/repair kit/poroltó triumvirátus. Ha ebben a sorrendben teszed fel mindig, akkor pl nagyon könnyű láncztalpat javítani ha baj van (simán csak 5-5 a billentyűn és már lehet is menekülni :) )