banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• malystryx
    Hopp, kicsit eltelt a nap. Illetve ez már másik... Ha Dummy nem mutatja meg ezt a játékot, nem ismernélek Titeket, és nem szeretném a tankokat. De hála mindennek jól érzem magam itt, a játék meg jó.

Crossy: Nekem is örül a párom, hogy nem vagyok egy csavargós, kocsmás pali, inkább otthon vagyok, ha épp nem dolgozom. Ha akarok kiveszek a hűtőből egy sört és kész. Ha meg hiányol, felállok az asztaltól és ott is vagyok. :))

Lammaer: Nemsokára 2 éves a fiam (még 3 és fél hónap), jövőre jön ide mellém és ő lesz aki kilövi a tankokat :)))

LS_Paul: Szép meccs volt, épp ott voltam, 2x is megkérdeztem, hogy honnan vagy, nem voltam biztos benne, hogy innen emlékszem Rád. Halálpontos az a pinokkio. Gratula mégegyszer :)