A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #14698 A leírtak alapján nagyon jók lettek a tier 9-es mediumok. Nem meglepő, nem véletlenül koptak ki a nehéztankok az '50-es évek végére. A T-54 elég jó gép volt a valóságban is.
Ez eddig leírtak alapján ami nagyon zavar az a nagy tűzgyorsaságuk. Azok az ágyúk amik a heavy tankokban is vannak, gyorsabbak a tier 9-es mediumoknál. Ez elég érdekes. Úgy gondolnám logikusnak, hogy nagyobb toronyban gyorsabban tud mozogni a töltő, nagyobb a tűzgyorsaság. De azért az M26 kicsi tornyában nagyobb a tűzgyorsasága a 105 mm-esnek mint a T29-nek.
Szóval a T-54 is T32 lett. :D Valahogy úgy lenne ez is logikus, hogy minél nagyobb a páncél dőlése, annál nagyobb az esély a lepattanásra. A KT 150 mm-ese 40 fokos, a T32 127 mm-ese 36 fokos. Ennek ellenére hatalmas a különbség a két gép között. T-54-nek 30 fokos a 120 mm-es páncél dőlése.
"Sejtem hogy hatalmas ereje van a robbanásnak így 3-4m-ről, de ez elég lenne hogy megöljön mindenkit ~ 100mm acél mögött?"
Valami hasonló után érdeklődtem én is nem olyan rég. Véleményem szerint ha minden le van zárva a harckocsin akkor semmi komolyabb bajuk nem lesz. Leszámítva pár speciális esetet.
(Érdekességként: a csatahajókon 40-50 mm-es páncélzatot elegendőnek tartottak repeszek ellen. Ennyit egy robbanás átszakíthatott ugyan, de nem szaros 152 mm-es gránát 7-8 kg-os töltettel, hanem 380-406 mm-es 20-26 kg-os töltettel.)