A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Azért megyek nehéz tankkal, mert a T8-as közepesek szerintem használhatatlanok jelenleg...mikor T8-as közepessel megyek, csak azt látom, hogy a csapatok 3/4-e nehéz tank, erősebb páncéllal, erősebb löveggel, több HP-val...csak magamat szívatom ezzel, mert hiába van nálam a sebesség fölény, nem tudom kihasználni, mert lekempelnek az erdőkből meg a bokrokból.
Orosz szerveren a T30-ast már elő se vettem, mert láttam hogy nem ritkán 10 közepes van egy csapatban, egyszerűen így nem éri meg, mert lerohannak és véged. Valahogy alkalmazkodni kell a többséghez és sajnos az EU szerveren most a nehéz tankok vannak többen. Ha majd hajlandó lesz a 15 fős csapatból legalább 4-5 ember közepessel menni, akkor majd én is azzal fogom tolni és nem a bokorban fogok bujkálni, hanem inkább a többi közepessel együtt támadok majd.