A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
balika95 #14566 én kipróbáltam a pershinget,nem vagyok agy játékos, de egy is-3-at úgy el lehet vele pusztítani, hogy én még 50%+ ban maradok, és amikor egy t54, essel mentem,összedolgoztunk, az is-7-et úgy megettük, a gyors körbe körbe menetellel (tiszta indiánok :)) hogy mindketten még 800hp fölött maradtunk, egyébként meg az objekt704-es ami ugye az isu felett van, semmivel sem jobb, ágyúban ugye ugyanaz, azonkívül, meg semmi pluszt nem ad , ahogy tapasztaltam.
a mediumokkal, az a baj, hogy eszeveszett gyorsak, és artyval bemérni őket szinte lehetetlen, és ha 2-3 an összeállnak, akkor egy vk45, vagy a nagyobb is-ek nagyjából lpiszkok előttük
a nagy artyk, viszont elég kemények lettek, ezután, nem azért fogok fohászkodni, hogy bárcsak ne legyen arty, hanem azért, hogy bárcsak hummelek legyenek ellenünk :)