A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A T29-esnek majdnem annyi HP-je van mint az IS-3-nak...a 105-ös is közel annyit sebez mint a Bl-9, ráadásul még gyorsabban is tölt újra és van elég pen.-je hogy a T8-as nehéz tankokat szemből is átlője. Kb. ezért ilyen erős.
Egy sima IS-nek nincs sok esélye ellene, mivel ha minden lövés talál akkor tuti 100% hogy az IS robban fel előbb, egyszerűen adott idő alatt nagyobb sebzést csinál, mint bármi más hasonló kategóriájú ágyú.
Az Is-3-nak pl. simán ki kellett volna lőnie, szóval béna volt :)
Ezért is mondtam a cseten is, hogy aki azt gondolja, hogy elég jók a német nehéz tankok (Tier 7-8), próbálja ki az amerikaiakat...utána törékenynek és gyengének fog tűnni a Tigris I és II.
Az Is-3-at kipróbáltam a teszt szerveren, de el is adtam hamar, mikor megláttam hogy kevesebb Hp-je van mint egy Tigris I-nek, ami egy tier-el kisebb...ráadásul ha felmegyek egy kis dombra, már nem tudok magam elé lőni...nem az én stílusom.