A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #14152 Engem nem ezek az adatok aggasztanak.
Az IS-4 RoF-ja a 130 mm-essel 4,44 lövés/perc. Az IS-7-esnek 5 lövés/perc a tűzgyorsasága a 130 mm-essel.
Az IS-4-esnek a homlokpáncélja csak 140 mm (azt hiszem nem itt fogják vastagítani a páncélját) a VK4502-nek 170 mm. VK4502-t nem nagyon lőttem át szemből, kivéve ha a hull front lower részét lőttem az csak 100 mm. De oda nehéz lőni. IS-4-et gyakrabban lövük át szemből. Toronypáncélzatra jobb az IS-4, mert a VK4502-esnek nem döntött a tornya és a gyenge páncélzatú lövegpajzs ennél is kitakarja a torony frontrészének 40%-át. A lövegpajzs gyengesége csak kisebb távolságból fontos, 300 méterről nehéz eltalálni. Véleményem szerint frontpáncélzatra mind a két gép ugyanazt tudja.
Szerintem sokkal lényegesebb az hogy az IS-4 fordulékonyabb 27 vs 20 fok/sec és a torony is gyorsabban fordul 23 vs 20 fok/sec. Ezek közelharcban lényegesek lehetnek. Ha 1 vs 1 csatát nézünk a két tank közt akkor is lehet jelentősége. De lényegesebb az, ha több ellenfélre nézzük. Az IS-4 hamarabb tud jobb pozicióba manőverezni, kevésbé lehet oldalba támadni.
Ha hazajutok 2-3 nap alatt kifarmolom a maradék 100k xp-t a T34 nehéztankra, aztán mwgpróbálom meggyőzni magam hogy nem is olyan rút az IS-4-es és szükségem van rá. Ha ez sikerül, akkor már jobban megtudom ítélni milyen is az IS-4.