A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Köszi! Igazából azt próbálom megérteni, hogy mi a fenéért kapott Tier VIII.-as besorolást ez az ágyú. Mert nem értem.
Ugye összesen 4 jellemző adott.
Átütőképesség: E téren nem rossz, de nem is kiemelkedő a Kónikus löveg, Tier VII.-nek elmegy bőven.
Pontosság: E téren megint nem rossz, de nem kiemelkedő.
Sebzése: Nevetséges kategória. A DPM (sebzés per perc) 1114, vagyis kb. fele annyi, mint a Tier VII.-es 88-as L/56-osnak vagy a Tier VIII.-as L/71-esnek.
Tűzgyorsaság: Na egyedül ebben jó, de mennyit ér a nagy tűzgyorsaság? Egy esetet tudok elképzelni, ha körözöl az ellenfél körül, és menet közben tüzelsz. Minden más téren a nagy Alfa Strike (egy lövéssel bevitt sebzés) jobb választás, különösen harckocsiknál, mert a csiki-csukinál nagyobb a fedezékben eltöltött idő (persze megvannak a hátrányai, de remélem érthető mit akarok írni).
Szóval én csak azon akadtam fel, hogy miért kapott Tier VIII.-as bélyeget egy olyan ágyú, amit egy Tier VI.-os hk.-ra lehet felrakni. :)