banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• malystryx
    Természetesen ezek az érvek teljesen "ott vannak", és persze hogy viszek én is magammal HE-t, de szeretem a hosszú csőből kilőni őket, még ha nem is sebzek annyit. Így is-úgy is 1 lövés vagyok a Pz4 és Stug-al mindenkinek, szóval ne legyen már neki olyan könnyű, hogy ezt közelről teszi :)
    Egyszer kipróbáltam a Stug-al a kommandót, (méregzsák) az volt a szerencsém, hogy városos pálya volt, itt egyedül használható a dolog (de csak nekem).. Kilőttem a bázison kempelő Shermant, és beleharaptam egy KT-ba, de hála az égnek olyan lassan mozgott a tornya, hogy ki tudtam surranni a sarkon, és megkerültem a tömböt. Megyek be a másik oldalon, szembe volt már velem, csináltam egy manővert, és ellőtt mellettem. 12-ről lelőttem 6%-ra.. Na mondom itt a vége. Becsuktam a szemem... és Win! Valaki besegített nekem :)))

Cifu!
    Én sokat használtam a VK3601-en a 8-as szintű löveget, mondhatni elég pontos, de annyira nem, mint a Pz4 L70-je. Bár lehet azért nem, mert a VK-n nem vártam meg a 100%-os legénységet.. Volt amikor jókat ütöttem vele, de a nagyokhoz édeskevés... De kell mák is hozzá. Háborút nem lehet nyerni vele, de ha a saját tierjébe esik, akkor jó szolgálatot tehet. De hát mostanában ugye sok a heavy, ezért nem jó választás ez az ágyú, de a gyors újratöltés mellette szól.