A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #13883 Pedig helye van a HE-nek, én minden tankba tárazok HE-t. Nem sokat, de legyen.
Konkrét példák:
- IS3-as 122mm AP sem mindig öli meg egyből az artikat, van amikor 3-5-6 % marad. EZ akkor különösen kellemetlen, ha az utolsó, TDmódban a sarkon rád váró arty az, aki emiatt még vissza tud lőni. Ha tudom hogy a következő célpont arty, már rakom is be a robbanómalacot.
- szintén 122-es, IS (a sima). Nagy pofája volt egy T32-nek, én elfet játszottam az erdőben, ő viszont egy emelkedő mögül csak a fejét dugdosta ki azzal a 2x0 armorjával. Senki (ilyen KT kategóriák voltak még a bokorban) nem tudott vele semmit kezdeni, aztán 2x tornyonvágtam darabonként 10%-ér, majd beirtam a global chatbe hogy még van 9 HE lőszerem, ha gondolja megkaphatja azt is. Elment flankolni :)
- szembejövő VK45 meg Mausz jellegű egyének lelassítására. Általában az emberek többsége megáll és fedezéket keres, ha nem azt látja hogy ding, hanem azt hogy ment le HP, és még egy modulja is elszállt. Nyilván, kivégezni ezzel nem lehet, de időt nyerni igen...
- dagobert bácsi szindróma: ha látod hogy az ellennek van PZIII, A20 meg ilyesmi tankja, aki TUTI hogy be fog rusholni rögtön az elején, te meg 1000 credited fizetsz egy APért és 400-at egy HE-ért.
Én egyből töltök egy HE-t, nemcsak azért mert fukar vagyok, de azért is, mert HE-vel könnyebb úgy trackelni a csávót, hogy esetleg bele is hal :) Nincs annál frusztrálóbb, ha APvel lelövöd a scout lánctalpát, más meg elviszi a killt.
- IS3 vs IS7: véletlen volt hogy éppen HE volt betöltve az IS3-ba (artyt kerestem), de szeretem az olyan véletleneket, amikor egy 57%-os IS7-el az történik, hogy a HE elvisz belőle 10%-ot, majd miután közli a gép hogy felgyújtottam, van időm beirni a global chatbe hogy "burn IS7" és melőtt megpurcan azt hogy "die" :)
Kiemelném - mert mostmár van egy kkhmfasisztakhm moderátorunk :) - hogy a kultúrált fórumozás jegyében természetesen elfogadom hogy valaki nem használ HEt, és ezért nem tartom sem hülyének sem hozzá nem értőnek - de talán hozzászólásommal sikerült javítani a világon és néhány példán keresztül illusztrálni, mire lehet jó ha van az emberél ilyen malac.