A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #13880 Ez igy van jól, kinek a pap, kinek a paplan.
Én azért favorizáltam egy 10.5-est HEvel, mert tele volt a tököm a sok magas tierű tankkal, akik ha rohamoznak semmit sem tudsz kezdeni velük a stugban.
Tény, ha kicsit messzebb van a célpont 4-ből legalább 2x el se találom a "csonkkal", viszont cserébe nem kell foglalkoznom olyasmivel hogy a hátulját lőjem, meg a gyenge pontját keressem. Konkrétan volt meccs ahol én maradtam a stuggal egy VK45 (minimausz) ellenében.
Kihasználva a halálbokrot, szemből 5-10%okat harapdáltam le róla, és csak azért nem mi győztünk (röhögött mindkét oldal mikozben olvadozott a minimausz) mert elfogyott a lőszerem. Ez a másik gyenge pont, 29 lőszer asszem meg a nagy reload time.
Aki sniperkedik, és van sikerélménye vele annak jobba az ágyú amit te is használsz.
Én méregzsák stílusban tolom :)