A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #13863 Azt szeretem én a Magyarokban,hogy bármilyen helyzetben,bármilyen témában,bárhol,bárkibe bele tudnak kötni,vagy leoltogatni!
Nincs olyan téma,bejegyzés,gondolatsor,hogy valaki ne tudna hozzáfűzni valami"építő"jellegű,kicsit sem sértő dolgot.
Sohasem örül más sikereinek,hanem addig kutat,amég nem talál valami olyan dolgot amivel lekicsinyítheti.Pl alsó kép.Nekem pl föl sem tűnt a prem lőszer.De gratuláció helyett rögtön valami más jött.:D
Tudom,hogy viccnek szántad de ez pont egy jó szemléltetés volt a mondandómhoz.
Az esetek 90%-át egy pici türelemmel és toleranciával meg lehetne oldani.Némi kompromisszum készség sem ártana.
Már most látom,hogy az 1000 Magyar játékos kb 125 különbdöző klánba lesz és a legnagyobb ellenségeik majd más Magyar klánok lesznek!
Sajnos.