banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Nem olyan nagy a különbség a WoT-os és a valós páncélzat közt.

Az alsó képen a T-44-100 van, ami a WoT-ban a T-44+fejlesztett toronynak felel meg. Az a 6 páncélzat adat megegyezik azzal ami a képen van.

A felső képen a T-54 van csak nem tudom milyen toronnyal. De a WoT-ban a lévő harckocsitest oldala 10 mm-el még vékonyabb is. Úgy tudom volt olyan torony a T-54-hez ami nagyon hasonló páncélzat értékekkel rendelkezett, mint amivel a WoT-ban lévő torony rendelkezik.

Vagy nem jól értelmeztem a két képet és ezek nem az eredeti gépek, hanem WoT-os gépek páncélzatai?

Engem mindig érdekelnek a képeid. :) Két dolgon lepődtem meg az első két képnél:
    1. 12,8 cm L/78. Azért az a 10 méteres ágyú már kicsit perverz. Ezt csak papíron gondolhatták komolyan.
    2. A KT-re komolyan terveztek 10,5 cm L/68-as ágyút? Talán valamelyik fórumon olvastam erről, de nem tartottam hitelesnek.