A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
"Kapásból , a Puma az nem tank. "
Éreztem, hogy ebbe valaki bele fog kötni... Tisztában vagyok vele, nyugodj meg.
"Arra meg semmi szükség, hogy a Panzer IV különféle verzióit beletegyék. Van rá vagy hét fajta ágyú, két fajta torony, ez bőven elegendő variáció.
Arról nem is szólva, ha úgy vesszük benne van az F és H verzió is, hiszen az F variáns 75 mm KwK 37 L/24 ágyút használt, 75 mm KwK 40 L/48-at! Tehát, benne vannak a PzIV variánsok, csak nincsenek külön megnevezve. "
Ahhoz képest a T34-es 85-ös variánsa külön tankként szerepel.
"A hidegháborús tankokat, vagy a prototípusokat pedig (általában) olyanokkal engedi össze, akikkel szemben van esélyük. A Panzer II-őt nem fogja a T-54 ellen berakni."
Ezt ugye viccnek szántad? Én ne lennék tisztában a játékkal... Pz3-ast összeengedi a legtáposabb heavykkel is. De nem is ez a baj, hanem az, hogy az egyik oldalról (német) 44-ig lezárulnak kb a harckocsik. Míg ruszki oldalról jócskán benne vannak a 40-es évek második felében, és ebben az időben 1-2 év alatt teljesen megváltozott a technika.