A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #13630 Amcsi tankok.
Az hogy az alvázuk gyengécske leszarom.Hozzá vagyok szokva a vékony páncélzatú gépekhez.Ezeknél ráadásul a torony páncélzata kompenzálja valamelyest a gyenge hull-t.
A mozgékonyságuk megfelel az adott kategória elvárásainak,sőtt a fordulékonyságuk még jobb is talán.
A torony forgási sebességük szintén jó.
Viszont nem nagyon tudok mit kezdeni az Amcsi tankok lövegeivel.
A tüzgyorsaságuk kiemelkedő.A sebzésük összeségében jó,bár Tier 9-ben az a 120-as már kicsit gyengécskének tűnik.
A penetrationnal nem vagyok kibékülve!Nálam 2 választóvonal van.A 105mm-es nem éri el a 200mm pent.Nálam ennél a kategóriánál 200mm a határ.A 120mm pedig a 250mm nem viszi.Annál a kategóriánál pedig nálam ott a határ.
Igaz,hogy mindkét értéktől csak nagyon picivel kissebb.
Az a helyzet,hogy azt az előnyt,amit tier 7-ben megadnak nekik a 105mm-el,azt elveszik tier 9-ben a 120mm-el.Mert t-7-be a 105mm-es már nagyon erős,még T-9-ben a 120mm-es gyengécske.
De ami végképp szúrja a szemem,az a 105-ös pontatlansága!0.37.Hát nem tudom.Én ha lehet akkor a nagy távolságú harcot erőltetem.Közelharcba csak muszájból megyek bele.Márpedig az Amcsiknak is a távolsági harc lenne javallott a gyenge hull miatt,hogy ne tudjanak rájuk pontosan célozni.De ezzel a 0.37-el ez eléggé lutri.
A 155-ös pen-je meg sebzése korrekt lenne,de a reload iszonyat lassú!
Az ISU BL/10-ese is gyorsabb,pedig ott se nő butyök az ujjam végére a sűrű lövöldözés miatt!
De majd a Sas mindjárt elmondja nekem az okosságot!
Ugye Sas?