banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• LSSAHPAUL
    Sokat nem játszottam a KT-val de annyival biztosan nem rosszabb az is-3 tól hogy sírni kéne. Meg amúgy is mig nincs fullon egy tank addig nem sok értelme van megítélni negative irányban. Megnyugatatlak a T-32-től 1 tierrel jobb a KT, ezért már lehetne sírni. Mindennap játszok vele kb 20 kört hogy megértsem hogy gondolhatták hogy 8-as tierbe sorolják és nem értem, már minden fullos rajta, legénység 200 fölött, de továbbra is minden 3. csatában kilövik a driver-t, minden egyes csatában valamilyen személyet tutira megpurcan benne pedig tettem rá spall liner-t is. Hiába van benne már a 3. motor az is3 sokkal mozgékonyabb, szal ez is eleve szemétség hogy +2 motort is lehet rá fejleszteni, azt sugallják hogy na bakker ez aztán fog repesztení :D Egy pozitivumot azért tudok mondani: elég jól néz ki.