banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Sziasztok!
    Már régóta tankmániás vagyok:) és végre megtaláltam ezt a játékot is. Vannak benne hibák(pl. "érdekes" matchmaking rendszer=PIII vs KT esélyes:P). Nem rég kezdtem, már Panzer III-mal vok. Olvastam fórumot, a fenti linkeket, de ha lehet tőletek kérnék pár dologban tanácsot, infót.
    1. Szerintetek melyik tankkal+fejlesztés lehet a legtöbb pénzt, XP-t kapni és így gyorsan fejlődni és pénzhez jutni prémium nélkül? A Tigris a kedvenc tankom, arra pályázok és ahhoz sok pénz kell:)
    2. PIII-ra érdemes-e az M toronyt rátenni és szerintetek melyik löveg a jobb (50mm KwK 39 L/60 vagy 75mm KwK 37 L/24) A 75mm-es többet sebez, de mit sem ér, ha "ritkábban" üti át a páncélt. Szal, én az 50mm-re szavazok, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.
    3. Az a területfoglalós klánháborúsdi még nem lett beletéve a játékba?
    Előre is köszi a válaszokat.

Egy, két megjegyzés: Sztem a HE lőszer nem sokat ér, legalábbis a tankoknál. Bár nekem is volt vele 1-2 sikerélményem, de legtöbbször sz@rt sem értem vele. A matchmaking rendszeren kívül van még egy dolog, ami nem nagyon tetszik. "Nevetséges, hogy a csatamező 70% kísérleti heavykkel van tele." Szerintem is! Én más nagyobb hibát nem találtam a játékban.