banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Épp ma volt egy furcsa csatám IS-4 ellen a T32-esemmel (105 mm-es ágyú). Mivel volt mellette más is hátráltam. Először csak szemből láttam, egy lövésem lepattant a homlokpáncélról egy pedig átvitte 60 méterről. Majd féloldalasan közelített felém így tudtam lőni a lánctalpát. 5 lövedéket kapott, mind leszedte a lánctalpat de nem sérült. Nem nagyon hittem el, hogy lehet valakinek ekkora szerencséje. Páran ajánlották a HE lőszert, eszembe is jutott és átváltottam rá. 7 találat -30% élet az IS-4-nek. Aztán kiszedett egy SPG.
    Engem nem győzőtt meg a HE lőszer. Annyi eredménye volt hogy 7000 creditet elpazaroltam 30%-ért, ha 7 AP löszerből csak kettő viszi át (60 méterről ennél több is esélyes) már sokkal előrébb vagyok.