A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #13193 mondjuk a zajparát megértem: az egyik paintball játszódáson történt, hogy zárt labirintus szerű speed pályán nyomultunk, beállt egy pro felszereléses srác a másik csapathoz. Na ezt az időpillanatot ragadták meg a szervezők, arra, hogy hangulati elemként bedobáltak pár petárdát.
Ad egy befostam, ad kettő ledermedtem, mert mi van, ha ez a pro fegyvere, és eltalál, és akkor az nagyon fog fájni? Pedig tudtam, hogy nem az, mert a sűrotett CO az nem puskapor/foszfor szagú, és mégis, a félelem teljesen földhöz szögezte a lábam. Seregben lövészeten nem féltem, de ez a zaj annyira újszerű volt, hogy abszolút megértem, ha egy veterán Tomy lefosta a bokáját, amikor 300m-re elszólta magát a 88-as. :-)