banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Hát, ahhoz minden patchben hozzányúlnak.

Csak FYI amikor a béta indult és mi voltunk PZIII-ban, a balancer úgy működött hogy:

- Noob battle: Tier1+Tier2
    - Standard battle: mindenki, beérkezési sorrendben. Azaz 30-asával rakta be az embereket a csatába (akkoriban nem volt platoon, viszont TSen számolással egyszerer nyomtuk a gombot, igy volt esély hogy egy csatába kerüljünk).

Eredmény: a Noob battlékon kivül soha, de soha nem voltam top tank. Szó szerint 1x sem. De még a felső harmadban sem. Tehát amikor nagy örömmel megkaptam a Mardert, minden csatábancsorgathattam a nyálam hogy milyen jó lesz ha egyszer lesz tigrisem, mert elgázolhatom a rühes mardert :)

Na most ehhez képest azért kicsit más a helyzet. Tudom, nem vigasztal hogy volt szarabb is :) de talán arra jó hogy megmutassa, dolgoznak a balanceren.