A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
malystryx #13050 "Komarin (asszem eza mocsaras pálya), a srácok bekészültek támadáshoz az ellen zászlójához, én felmentem táncolni és spottolni középre a szigetre. (vki itt monndta, érdemes bemenni, és tényleg. Mindenki megy két oldalra, oda senki, pedig remekül lehet spottolni)"
Tényleg ott voltál, na ott csúnyán elveszítettétek a küzdelmet, meg még beléd is sebeztem 2x a Pz4-el, igaz piciket... Bocsi :)
Rád is akartam köszönni, csak későn vettelek észre. Középen voltál a szigeten. Nem tudtam eltalálni miért mész előre-hátra, de most már így összeállt.
Más. Jó dolog ez a platoon, nem tudom miért ódzkodnak tőle az emberek. Én már alig várom, hogy Dummy-ékkal mehessek ismét.
Annyit mondjátok ezt a Hetzer-He-nagyobb ágyú témát, kénytelen leszek kipróbálni. De ha megyek pár kört Pz4-el, meglehet a Stug.