A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #13036 Szerintem volt ott 4-5 körünk, egyetlen egyszer jött szembe velem egy IS4+VK45 páros. Na ők kinyirtak, de jellemző hogy az a kör is 900 XPvel zárult számomra, mivel vmi mágikus okból 20-30%okat ütöttem beléjük szemből.
Aztán amikor a véremtől megittasodva továbbrobogtak hogy áttörjenek, két oldalról olyan sorozatot kaptak, hogy 5 másodperc alatt füstölt el mindkettő :)
Ettől eltekintve középen an jópár bokor ahol az IS3 remekül elbújhat, volt egy olyan körünk is, ahol két SU14 próbált meg kiszedni miközben spottolgattam ezt azt, táncikálva előre hátra, elbújva megjelenve, aztán 3 killel és 20%-on fejeztük be asszem :)
Jó, lehet bénák is voltak, de durrogtattak rendesen, még blinden is próbáltak elkapni, csak be volt nyoma a sofőröm és néha nem logikusan vezette a tankot (pl előre ment miután dingelte vki, nem hátra ahogy a két SU tippelte :) )
Alig várom hogy jöjjön az este :)